AK Parti Malatya Milletvekilleri Öz Ve Fındıklı'dan Muhtarlar Derneğine Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mahmut Mücahit Fındıklı, Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini ziyaret etti.

AK Parti Malatya Milletvekilleri Ömer Faruk Öz ve Mahmut Mücahit Fındıklı, Kayısı Kent Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Öz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla muhtarların özlük haklarında düzenlemeler yapıldığını söyledi. Öz, Malatya'nın büyükşehir statüsü kazanmasıyla belediye bütçesinin de artacağını anlattı. Milletin gündeminde ne varsa AK Parti'nin gündeminde de onun olduğunu kaydeden Öz, "Ülkede kargaşa yaratmaya çalışıyorlar ama ne Malatya ne de Türkiye buna izin vermeyecektir. Bize oy vermeyen sağduyulu insanların da bu oyuna gelmelerini istemiyoruz" ifadelerini kullandı. Fındıklı da içeride ve dışarıda Türkiye'yi istikrarsızlaştırmak için provokatör eylemler yapıldığını belirterek, sandıktan ümidini kesenlerin ümidini sokaklarda aradığını belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz