Ak Parti Manisa İl Başkanı Baybatur, Gazeteciler Cemiyeti'ni Ağırladı

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, tanıtım ve medya başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Manisa...

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, tanıtım ve medya başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Kahvaltıda İl Başkanı Baybatur’a, Siyasi ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Abdullah Polat, Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Aydın, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı İsmail Önal, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur da eşlik etti.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç, düzenlenen kahvaltıdan dolayı Baybatur’a teşekkür etti. Aytaç, bütün siyasi partilerin amacının şehrine ve ülkesine hizmet etme amacında olduğunu bildiklerini ancak iktidar partisinin hizmet noktasında farklı olduğunu dikkat çekerek Manisa’nın öncelikli konuları hakkında bilgi verdi. Aytaç gelecek yıl yapılacak yerel seçimler öncesi bilgi alış verişinde bulunmanın önemine de işaret ederek, hep birlikte Manisa’ya hizmet etmenin öncelikli olduğunu hatırlattı.

Reklam
Reklam

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başkan Ertuğrul Aytaç ve yönetim kuruluna kahvaltıya katılmalarından dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte diğer gazeteler ve basın mensuplarıyla bir araya geleceklerini kaydetti. Baybatur, şöyle konuştu: "Bu gün burada öncelikli olarak gazeteciler cemiyeti başkanı Sayın Aytaç ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldik. Bundan sonra diğer gazete sahipleri ve muhabirleri ile bir araya geleceğiz. Bütün gazeteci ve haberci arkadaşlarımızla bir araya gelerek Manisa’nın öncelikli konularına ağırlık vereceğiz. Bilindiği gibi gazeteciler Manisa’nın ağzı gözü kulağıdır. Şehrin ortak dili olarak sizi dinlemek Manisalıları dinlemek gibidir. Bunun için sizlerle bir araya geliyor ve şehrimizin ve şehir insanımızın ne istediğini hem onlardan dinliyoruz hemde sizin fikirlerinizi dinlemek istiyoruz. Sizler mesleğiniz gereği her birimden ve her kesimden haberdar oluyorsunuz. Yazıyorsunuz çiziyorsunuz. Lakin bir araya gelerek bu konuları sizlerle paylaşmak istedik. Sizlerin fikirleri hem Manisalılar açısından hemde bizim açımızdan çok önemli. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra da diğer gazetelerle bir araya geleceğiz. Hatta gazetelerin adlarının baş harfine göre bir sıralama yaparak bir araya gelmeyi planladık. Bilindiği gibi seçim sathına girmiş bulunuyoruz. Gerek Manisa’nın genel konuları ile gerekse Manisalının ortak talepleri ile ilgili sizlerin görüşü bizim ve şehir için çok çok önemli. Bundan dolayı gazetecilerle bir araya gelerek fikir teatisinde bulunmayı arzu ettik. Kabul ettiğiniz ve geldiğiniz için yeniden teşekkür ediyorum."

Reklam
Reklam

Baybatur, daha sonra gazete sahipleri ve muhabir, habercileriyle de bir araya geleceklerini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: