AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur: "Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, 17 Eylül'de Turgutluilçesinde Özel Sektör Ve Kamu Yatırımlarının Açılışını Yapacak"

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Turgutlu ilçesindeki bazı özel ve kamu yatırımlarının açılışı amacıyla

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Turgutlu ilçesindeki bazı özel ve kamu yatırımlarının açılışı amacıyla 17 Eylül'de Manisa'ya geleceğini bildirdi.

Baybatur yaptığı yazılı açıklamda, 17 Eylül Pazartesi günü Manisa'ya gelecek olan Başbakan Erdoğan'ın Turgutlu'da bir dizi açılışlar yapacağını kaydetti.

Başbakan Erdoğan'ın 300 yataklı Turgutlu Devlet Hastanesi, Turgutlu Belediyesi ve hayırsever iş adamı Sedat Özcan'ın ortaklaşa yaptırdığı 320 öğrenci kapasiteli yurdun açılışı ile Orka Üzüm İşletmeleri'nin yeni tesislerinin açılışlarını yapacağını kaydeden Baybatur, şunları ifade etti:

Reklam
Reklam

"Başbakanımız, dünya liderimiz, Türk Milleti'nin gururu Manisa'da açılışlar yapmak üzere şehrimize geliyor. Başbakanımızı ağırlamaktan son derece sevinçliyiz ve gururluyuz. Tüm Manisalıları hemşerilerimizi açılışlara bekliyorum. Dünya liderine yakışan bir karşılama yapacağız."

Muhabir: Mustafa Yıldırım - Turgay Duyar / Halil Şahin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: