Ak Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur’dan Kula’ya Ziyaret

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Kula Kadın Kolları yönetim kurulunu ziyaret etti.Kula...

AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, Kula Kadın Kolları yönetim kurulunu ziyaret etti.

Kula teşkilatının çok çalışkan olduğunu belirten Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Şule Uygur, kadın kollarıyla istişare toplantılarına başladıklarını ve yeni kadın kolları başkan adayları ile de birebir görüşerek toplantılar gerçekleştireceklerini söyledi.

Uygur, "Şimdi önümüzde çok ama çok çalışmamız gereken bir süreç bulunuyor. Bildiğiniz gibi yerel seçimler öne çekildi. Başbakanımızın talimatları doğrultusunda Ak kadınlar olarak ülke genelinde olduğu gibi Manisa' da seçim startını verdik. Birlik ve beraberlik içerisinde güç birliği yaparak amacımız Manisa genelinde tüm belediyeleri kazanmak olacaktır. Kulamızda başarıya ulaşma adına hep birlikte daha çok çalışıp istediğimiz sonuca ulaşacağız. Kula’ya bundan böyle sık aralıklarla gelip sizlerle bir arada olmak istiyoruz. Hedefimiz güçlü teşkilat yapısıyla el ele verip Manisa’yı aydınlık yarınlara taşımak olacaktır" diye konuştu.

Reklam
Reklam

AK Parti Kula İlçe Başkanı Nejat Gülmez de, teşkilat olarak genel merkezle koordineli bir şekilde çalışmanın önemine değindi: "Değerli Manisa Kadın Kolları İl Başkanım ve yönetim kurulu arkadaşlarım, öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Biz Kula AK Parti teşkilatı olarak, genel merkezimize bağlı çalışmaktayız. Onları istekleri doğrultusunda hareket etmekteyiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: