Ak Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli:

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, "Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, "Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir." dedi.

Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe bağlı belde belediyelerinde Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Çobanisa Belediyesi'nin düzenlediği mevlidi şerif ve hayır yemeğinde Belediye Başkanı İsmet Apak ve AK Parti Merkez ilçe Başkanı Berk Mersinli kendi elleriyle vatandaşlara yemek dağıttılar. Hayır yemeğine ayrıca işadamı Arif Koşar da katıldı. Çobanisa'da gerçekleşen etkinliğin ardından Karaağaçlı Belediyesi'nin düzenlediği etkinliklerine geçen Mersinli ve beraberindeki merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Sadık Ataklı ile bir süre sohbet edip vatandaşlarla görüştükten sonra Yeniköy beldesinde hizmete giren Şimşek Market'in açılışına katıldı. Marketin açılışını AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, Karaağaçlı Belediye Başkanı Sadık Ataklı ve Yeniköy Belediye Başkanı Halim Akan birlikte gerçekleştirdi. Daha sonra Akan'ın makamına geçerek bir süre sohbet eden heyet son olarak Manisa merkez Dış Mahalle esnafının toplu olarak katıldığı ve hayırsever Hüseyin Tunç ile Mehmet Çetin'in organize ettiği Kutlu Doğum Haftası etkinlik programına katıldılar. Kutlu doğum haftası etkinliklerinin adına yakışır şekilde yoğun kutlandığını ifade eden AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, "Peygamberimiz, bütün insanlığa kucak açarak, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiştir. Sadece müslümanlar için değil, bütün dünya insanları için örnek bir şahsiyet olan Peygamberimiz Hz. Muhammed'i (SAV) daha iyi tanıdıkça ve anladıkça, mesajının mahiyeti de daha güçlü bir şekilde dünyamızda karşılık bulacaktır. Sevgili Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu günlerde, insanlığın O'na ne kadar ihtiyaç duyduğunu çok iyi görmekteyiz. O'nun barışçı ve insanı odak alan yaklaşımı, savaşların ve felaketlerin hüküm sürdüğü günümüz dünyasının barışa ve huzura kavuşmasının anahtarıdır. İslam dininin inanç ve ahlak prensipleri konusunda tüm insanlığı doğru bilgilendirmek, bu konuda süregelen bazı yanlış algıları ortadan kaldırmak ve onun mesajlarını insanlara bir daha ulaştırmak için düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çok önemli bir yere sahiptir. Bizde bu etkinliklere teşkilatımızın yönetim kurulu üyeleri olarak katılıp mübarek haftanın hazını ve duygu paylaşımını hep birlikte yaşamış oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: