AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Mersinli tekrar aday

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 8 Ocak 2012'de yapılacak genel kurulda tekrar...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, 8 Ocak 2012'de yapılacak genel kurulda tekrar aday olduğunu açıkladı. Mersinli, düzenlediği basın toplantında, birlikte görev yapacağı isimleri tanıttı. Toplantıya Manisa Milletvekili Recai Berber, İl Başkanı Murat Baybatur, İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, partide başkanlık yapmış isimler ve delegeler katıldı.
Burada konuşan İl Başkanı Baybatur, "AK Parti'de çatlak var, patlak var" diyenlere, bu birlik ve beraberlik fotoğrafının güzel bir cevap olduğunu söyledi. Merkez İlçe Başkanı Mersinli de kongre öncesinde böyle bir toplantı düzenleyerek, dayanışmayı pekiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz