AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir, BİK Manisa Şubesi'ni ziyaret etti

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, her türlü zor şartlar altında görevini ifa eden gazetecilerin teşekkürü hak ettiğini söyledi.

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, her türlü zor şartlar altında görevini ifa eden gazetecilerin teşekkürü hak ettiğini söyledi.

Aydemir, Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz'ü ziyaret etti.

Manisa'nın her bölgesinde çalışmalar yürüttüklerini, yanlarında her zaman gazetecileri gördüklerini belirten Aydemir, gazetecilerin zor şartlar altında görevini yerine getirdiğini kaydetti.

Haberin kaynağından doğru verilmesi gerektiğini vurgulayan Aydemir, gazetecinin, yaptığı yanlış bir haber dolayısıyla kişilerin mağduriyet yaşayacağının bilincinde hareket etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz de basının aynı zamanda bir kamu görevi de yaptığını, mesleğini bilinçli bir şekilde yapan gazetecilerin teşekkürü fazlasıyla hak ettiğini ifade etti.

Tokgöz, BİK'in basın kuruluşlarının ve fikir işçilerinin var olabilmesi için kurum olarak ellerinden geldiği desteği verdiğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: