AK Parti Manisa Milletvekili Aydemir: "El Açan Değil, Yardım Etmek Için El Uzatan Birhükümetimiz, Devletimiz Var"

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye'nin dünyada nerede bir mağdur varsa, zulme uğrayan varsa ona yardıma koşmanın çabası içinde

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Türkiye'nin dünyada nerede bir mağdur varsa, zulme uğrayan varsa ona yardıma koşmanın çabası içinde olduğunu ifade etti.

Aydemir, Saruhanlı ilçesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin, kötülüklerin ve zalimlerin olduğu yerde uzaktan bakacak bir ülke olmadığını vurguladı.

"Türkiye artık buğz etme dönemini geçmiştir, olaylara müdahil olma, yönlendirme dönemindedir" diyen Aydemir şöyle devam etti:

"Başbakanımızın başkanlığında başlatılan bu süreç, Allah'ın izniyle mutlu sona ulaşacaktır. Artık yardım için el açan değil, yardım etmek için el uzatan bir hükümetimiz, bir devletimiz var. Bölgemiz ateş çemberiyle yanıyor. Arap Baharı dediğimiz bir dönemden geçiyoruz. Libya, Tunus, Mısır derken şimdi de Suriye bir cehennem ateşiyle yanmaktadır. Öyle bir liderleri var kendi vatandaşlarına bomba yağdırıyor. Allah, bir an önce o lideri Suriyelilerin başından alsın ve hak ettiği cezayı da versin."

Reklam
Reklam

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz