Ak Parti Manisa Milletvekili Aydemir'in Akhisar Programı

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar'da sanayi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.Türkiye...

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar'da sanayi esnafı ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin tatile girmesinin ardından Uğur Aydemir, bölgesinde çalışmalara hız verdi. Aydemir, Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit ve belediye meclis üyeleri ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti. Sanayi esnafı ile her zaman birlikte olduğunu vurgulayan Aydemir, “Meclisin tatile girmesi ile bölgemizde daha rahat bir çalışma ortamına başladık. İlk olarak Akhisar’da merkez ziyaretlerimizde sanayi esnafımız ile kahvaltıda buluştuk. Aynı masaya oturarak sorunlarımızı paylaştık. Çok ciddi projelerimiz var bunları esnafımız ile paylaştık.” dedi.

Reklam
Reklam

Akhisar Nuri Giyik Sanayi Sitesi'nin artık merkeze yakın bir bölgede olduğunu ve kapasitesinin yetmediğini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı “Esnaflarımızın da bizzat bizlere sunduğu sanayi sitesi projesi ilk bugün filizlendi. Yakın bir zaman içinde sanayi esnafımız da kendi içinde bir toplantı yaparak bizlerle bir araya gelirse en kalıcı çözümü bulmak istiyoruz. Gelen her türlü projeye açığız, yeter ki bu fikirlerimizi paylaşalım.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz