Ak Parti Manisa Milletvekili Berber Salihli Tso’nun Konuğu Oldu

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclisi’nin önceki akşam gerçekleştirdiği toplantının onur konuğu AK Parti...

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Meclisi’nin önceki akşam gerçekleştirdiği toplantının onur konuğu AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber oldu.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, STSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özbaş, Meclis Başkanı Özcan Ünlü, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul, STSO yönetim kurulu ve meclis üyeleri katılımı ile STSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Meclis Başkanı Özcan Ünlü yaptı. Ünlü,” Demokratik sistem ortamında çok güzel aktivitelerin gerçekleştirildiği meclis toplantımızın bu akşamki onur konuğu AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber. Manisa Milletvekilimiz sayın Recai Berber bizlere gündemdeki konular ve bölgemiz için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verecektir. Kendisini ağırlamaktan mutluyuz.” dedi.

Reklam
Reklam

Verilen süre içersinde gündemdeki konular ile son 3 yılın ve önümüzdeki 3 yılın değerlendirmesini yapan AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, ”Son üç yıl ve önümüzdeki üç yıl bizim açımızdan çok önemlidir. Bilindiği gibi 2009 yılında yaşanan global ekonomik krizin etkileri Avrupa’da bir çok ülkeyi etkisi altına aldı. Ülke olarak biz bu krizi teğet geçtik. Kamu borç stokunu azaltmak ve ekonomide dengeyi sağlamayı prensip haline getirdik. Ve bu konuda asla taviz vermedik. Global ekonomik krizinin gündeme geldiği 2009 yılının Ocak ayında sanayide üretilen ürünlerin satışı durma noktasına geldi. Vergi indirimine gidilmesi düşünüldü ama gerçekleşmedi. 17 Mart 2009 tarihinde önce otomotiv sanayi ardından beyaz eşya ve mobilya sanayi sektöründe vergi indirimine gidildi. 2010 ve 2011 yılında başarılı olduk. Kısacası alınan radikal kararlar doğrultusunda ülke olarak krizi fırsata çevirdik. Bu süreçte İMF ile standbay anlaşması yapmadık. Bugün itibarıyla Merkez Bankası’nın altın bazında 120 milyar TL rezervi var. Türkiye’nin dış borcu döviz bazında sıfır noktada. 2013 yılında büyüme hızımız yine yüzde 7-8 lere çıkacaktır.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: