Ak Parti Manisa Milletvekili Yurttaş, Şehit Evini Ziyaret Etti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Bingöl'deki hain saldırıda şehit düşen Anıl Eruluç'in ailesine taziye...

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Bingöl'deki hain saldırıda şehit düşen Anıl Eruluç'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, AK Parti Salihli İlçe Başkanı Hüsnü Tuğrul ve yönetim kurulu üyeleri önce Gaziler Günü dolaysıyla Türkiye Muharip Gaziler Derneği Salihli Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Salihli İrtibat Bürosu’nu ziyaret etti daha sonra Bingöl-Muş karayolundaki saldırıda şehit düşen Salihlili Anıl Eruluç’un babasına başsağlığı diledi.

Reklam
Reklam

Eruluç ailesine taziyelerini sunan AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, “En sonunda ateş Salihlimize de düştü. Yüreğimiz kan ağlıyor. Bu terör belasından ülkemiz mutlaka kurtulacaktır. Türkiye gibi önemli bir kavşak noktasında bulunan bir Cennet vatanın üzerinde pek çok ülkenin olduğu gibi pek çok düşmanın da gözü var ama binlerce yıldır Türkiye’yi vatan eden Türk insanı burayı hiç kimseye yar etmeyecektir. Bölgede süpürme operasyonu dediğimiz geniş bir operasyon devam etmektedir. Terörle mücadele kısa sürede bitirilecek bir mücadele değildir. Kararlılıkla terörün üzerine gidilmektedir. Teröristtin anlayacağı dilde onlara cevap verilmektedir. Terörle mücadelemiz daha da hız kesmeden devam edecektir. Şehidimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Şehit olan Anıl Eruluç’un babası Nevzat Eruluç ile bir süre konuşan Yurttaş, okunan mevlidin ardından taziye evinden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz