Ak Parti Mardin Milletvekili Şahkulubey Hastane İnşaatında İncelemelerde Bulundu

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Midyat'a gelerek yapılmakta olan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nde...

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, Midyat'a gelerek yapılmakta olan 150 yataklı Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulundu.

Yeni hastane inşaatında incelemesinde, Mardin Sağlık İl Müdürü Doktor Mehmet Derviş, Hastane Başhekimi Doktor Emine Al, Hastane Başhekim Yardımcısı Doktor Bilal Arıkan, AK Parti Midyat ilçe teşkilatı, belde belediye başkanları, il ve ilçe meclis üyeleri katıldı. Şahkulubey, yeni hastanenin bir-bir buçuk ay içerisinde faaliyete geçeceği müjdesini vererek şu açıklamada bulundu:

Reklam
Reklam

"Allah kimseyi hastaneye muhtaç etmezsin ama hayatın bir gerçeği. İnşallah Midyatlılarımıza yakışır. Buraya taşınmanın ardından hekim sayısını da artır caz. Otomatikman yatak sayısı artınca daha çok isteme hakkımız doğacak. İnşallah Midyatlılarımız beş yıldızlı bir hizmet almaya başlayacaklar."

Hastanede yapılan incelemenin ardından basına kapalı olarak belde belediye başkanları ve teşkilatla hastanede toplantı geçekleştirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: