AK Parti Melikgazi Teşkilatından Milletvekillerine Ziyaret

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Kayseri milletvekillerini ziyaret etti.

AK Parti Kayseri Melikgazi İlçe Teşkilatı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bulunan Kayseri milletvekillerini ziyaret etti.

Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas nezaretinde Ankara'ya giden ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Grup Toplantısı'na katılarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın gruptaki konuşmasını dinledi ve TBMM'deki milletvekillerini ziyaret etti.

İlk olarak AK parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel'i ziyaret eden heyet, burada bir süre milletvekilleri ile sohbet ettiler. Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel'de TBMM gündemleri ile Plan ve Bütçe Komisyonu hakkında bilgi verdi. İlçe teşkilatı daha sonra AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş'ı ziyaret etti. Elitaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başkanlık sistemi hakkında açıklama yaptı. Heyet, son olarak AK Parti Meclis Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Sadık Yakut'u da ziyaret ederek meclis çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, "Sayın vekillerimize yoğun meclis çalışmaları arasında bizlere vakit ayırarak gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz, tüm milletvekillerimize kanun yapma çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz