Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez:

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti 4. Olağan Kongresi sonrasında duygulandığını...

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, AK Parti 4. Olağan Kongresi sonrasında duygulandığını ifade ederek, “Vatan sevgisi ne demekmiş; tekrar öğrendim” dedi.

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, büyük kongre sonrasında değerlendirmede bulunarak, kongrenin coşkuyla geçtiğini kaydetti.

“Büyük millet, büyük güç; hedef 2023” sloganıyla gerçekleştirilen 4. olağan kongresinin coşkulu ve duygusal bir havada geçtiğini vurgulayan Dimez, “Kongreyi coşkuyla bitirmenin heyecanını yaşıyoruz. Genel başkanımızın yaklaşık 2,5 saat süren konuşması çok duygusal anlar yaşamamıza neden oldu. Geçmişimiz ve geleceğimize ışık tutan, samimiyet dolu, buram buram memleket kokan o konuşmada geçmiş 10 yılı, yapılan hizmetleri, çekilen zahmetleri gördüm. Ve vatan sevgisi ne demekmiş; tekrar öğrendim. Merkez Karar Yönetim Kurulu yedek listesinde Mustafa Alkayış’ın yer alması bizleri sevindirmiştir. Kendisine başarılar diliyorum. Sayın Başbakanımızın hücre yenilenmesi olarak ifade ettiği yeni MKYK da partimizi 2023 hedeflerine götürecek 21 yeni üyemiz var. Şimdiden hepsine başarılar diliyorum. Bu zor ancak bir o kadarda şerefli görev omuzlarında ki yükü ve sorumluluğu arttırmış olsa da ayrı ayrı hepsinin bu yükün altından hakkıyla kalkacaklarına olan inancım tamdır” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: