AK Parti Merkez İlçe Başkanı Altunbaş: "Vatandaşlarla Iç Içe Olmak AK Parti'nin Ilkelerinden Biridir"

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, "Vatandaşlarla iç içe olmak AK Parti'nin ilkelerinden biridir" dedi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Temel Altunbaş, "Vatandaşlarla iç içe olmak AK Parti'nin ilkelerinden biridir" dedi.

Altunbaş, yaptığı açıklamada, önlerinde üç önemli seçim olduğunu belirterek, "Bu seçimlerden alnımız akıyla çıkmak istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızla bire bir görüşüp, şikayet ve taleplerini yerinde alıyoruz. Vatandaşlarla iç içe olmak AK Parti'nin ilkelerinden biridir. Halkımız bizi sandıklarda ödüllendirecek" diye konuştu.

Trabzon halkının AK Belediyecilik farkını görüp yaşadığını ifade eden Altunbaş, "AK Parti'nin Trabzon'da bugüne kadar yapmış olduğu hizmetler ortada. AK Belediyecilikle birlikte Trabzon bugüne kadar hak edip de alamadığı hizmetleri almıştır. Halkımızın sandıklara giderken de sağduyulu davranacaklarından şüphemiz yoktur. Uyumlu çalışma AK Belediyecilikle birlikte Trabzon'da farkını göstermiştir" dedi.

Reklam
Reklam

Altunbaş, Trabzon'un her yönüyle gelişen bir il olduğunu kaydederek, "AK Parti ile Trabzon'a getirilen hizmetler ortadadır. Gerek sosyal, gerekse kültürel açıdan örnek bir kent haline gelmiştir. Tabi ki Trabzon'a vereceğimiz daha çok şey var. Elbette hizmetlerimiz yaptıklarımızla da sınırlı kalmayacak" diye konuştu.

Kentsel dönüşümlerin Trabzon'un bir gerçeği olduğunu belirten Altunbaş, çarpık kentleşmenin önüne geçerek duble yollarla birlikte şehrin rahat bir nefes almasını sağlamaya çalıştıklarını söyledi.

AK Parti ile siyasi ayrımcılığında son bulduğunu dile getiren Altunbaş, kişilerin hangi partiye oy verdiğinin kendileri için bir referans olmadığını, sorumluluklarının sadece insan ayrımı yapmaksızın hizmet üretmek olduğunu kaydetti.

Muhabir: Cenk Yavuz Usta

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: