Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Karaduman Birlik Mahallesi İle Ev Toplantılarına Devam Etti

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve ekibi, mahalle gezileri ve ev toplantılarına ara...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve ekibi, mahalle gezileri ve ev toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Zonguldak Belediye Meclis Üyesi Kadir Önel’inde katıldığı Birlik Mahallesi Karafatma mevkiindeki Kamil Kavak isimli vatandaşın evine konuk oldu.

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Karaduman ve ekibi, Genel Merkez tarafından hazırlattırılan “Alnımızın AK’ıyla 9,5 yıl’ kitabını dağıttı. Hükümetleri döneminde yapılan çalışmaların anlatıldığının altını çizen Karaduman, vatandaşlardan kitabı okumalarını istedi.

Reklam
Reklam

14 tane mahalleyi gezdiklerini ifade eden Karaduman bütün mahalleleri gezerek vatandaşlarımızın iktidar partisi olarak taleplerini dinlemek ve sorunlarının takipçisi olacaklarını Zonguldak’a hizmet noktasında siyaset gözetmeksizin katkı vermeye hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman , “TBMM eski Başkanımız ve Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Köksal Toptan yolların asfaltlanması için 6,5 milyon liralık kredinin alınmasına yardımcı olmuştur. Bu hizmet halkımıza yapılacaktır. Burada asla siyaset yapmayız. Aksine üzerimize düşen görevi yerine getiririz. Zonguldak Belediyesi maalesef rutin hizmetleri bile veremiyor. Kanalizasyon Projesi’nin açılışını yaptılar fakat şehir hala kokuyor. Bunu bile ellerine yüzlerine bulaştırdılar” dedi.

Daha sonra Karaduman ev toplantısında bulunan kadınlarla da bir süre sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: