Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Zahit’ten Esnafa Kırmızı Karanfil

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, esnafa kırmızı karanfil dağıttı.AK Parti Merkez İlçe Başkanı...

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, esnafa kırmızı karanfil dağıttı.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Dış İlişkiler Başkanı Halil Kızılelma ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Arap Meydanı esnafını ziyaret ederek, Berat kandillerini kutlayıp kırmızı karanfil hediye etti. Esnafın şikayet ve isteklerini de dinleyen Zahit, talepleri anında değerlendirerek noksanların giderilmesi için not tuttu. Özellikle araç sahiplerinin düzensiz araç park yapmalarından ve bozuk olan yollardan yakınan esnaflar, bir an önce sorunların giderilmesini istediler. Esnaflar, "Bizim müşteriye ihtiyacımız var. Dükkanlarımızın önünde araç kalabalığı istemiyoruz’’ dediler.

Reklam
Reklam

Esnaf ziyaretlerini önemsediğini ve bu ziyaretler sırasında çok önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Zahit, "İnsanımızın sıkıntısını bizzat kendi ağızlarından öğrenerek yerinde görmüş olduk. Bundan sonraki esnaf ziyaretlerimiz öncekilere nazaran daha geniş ve kapsamlı olacak. İnsanımızla bire bir diyalog kurmanın gayreti içindeyiz'' diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz