AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'ndan Köylere Ziyaret

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindekiler, merkeze bağlı İsmail, Küçükçobanlı, Bayatcık ve Saraydüzü köylerini ziyaret etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve beraberindekiler, merkeze bağlı İsmail, Küçükçobanlı, Bayatcık ve Saraydüzü köylerini ziyaret etti.

Eser ve beraberindekiler, köylere İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelen yatırımlar konusunda bilgiler alırken, köy muhtarlarının taleplerini dinledi.

Eser, AK Parti ile köyde yaşayan vatandaşların hizmet almasının önündeki en büyük engel olan bürokrasinin kaldırıldığını kaydetti.

Kilitli parke taşı döşenmesi hizmetinin bazı köylerde yüzde 90'a yakın oranlarda bitirildiğini ifade eden Eser, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"İnşallah kilitli parke ihtiyacı bitmek üzere olan köylerimizin istihkakları ihtiyaç olan köylerimize aktarılacak. Bir süre sonra da tüm köylerimizin yol sorunu kalmayacak. Bu konuda İl Genel Meclisi üyelerimizin gayretlerini görüyoruz. Taleplerin ulaştırılmasında muhtarlarımızın da çabalarını takdirle karşılıyoruz. Hizmetler, İl Özel İdaresi vasıtasıyla gelmeye devam ediyor. Artık devletin topladığı vergiler halka hizmet için kullanılıyor."

Ziyaretlere Eser'in yanı sıra Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Kırker, Ali Karkı, Mehmet Emin Sanduvaç, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Kocakulak, Küçükçobanlı Köyü Muhtarı Hasan Kelem, AK Parti Köy Temsilcisi Fehmi Kelem, Bayatcık Köyü Muhtarı Hidayet Dayangeç, AK Parti Köy Temsilcisi Yaşar Sağlam, Saraydüzü Köyü Muhtarı Hasan Koçak, İsmail Köyü Muhtarı Mahmut Dura ile vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: