Ak Parti, Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı Yapıldı

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı Mart Ayı Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.Toplantının açış...

AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığı Mart Ayı Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Toplantının açış konuşmasını yapan AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurahman Dimez, “Akan kanın durması için sayın başbakanımız büyük gayretler içerisinde. Gönül arzu ediyor ki, bu süreç içerisinde, diğer siyasi partiler bu süreçte bize destek versinler. Ama gördüğümüz şudur ki, herkes kendi siyasi rantların doğrultusunda, milletin menfaati yerine kendi siyasi menfaatlerini de ön plana tutaraktan bu sürece hiçbir şekilde katkı sunmuyorlar. Burada bizlere düşen elimizden geldiği kadar, hükümetimize, başbakanımıza destek olmaktır” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti Adıyaman İl Başkan Vekili Sait Kutlu ise, “Türkiye’nin daha aydınlar yarınlara gitmesi için hepimiz dua ediyoruz. Ama sadece ellerimizi açarak yapmış olduğumuz dua, indi ilahide elbette kabule hak arimdir. Ama fakat bunun gerçekleşmesini kolaylaştırmak için dualarımıza kattığımız katran sizlerin çalışmalarıdır” ifadelerinde bulundu.

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş ise, yaptığı konuşmada, “Bugünden yarına hepinizin bire bir ortaya koyduğu gayretin sonucu olamayacak kadar, o kadar büyük bereketlerle o kadar büyük nimetlerle rızıklandırıldı ki, bu millet bugünden yarına bunu taşıya bilmek, bu ülkeyi çocuklarımıza, torunlarımıza, beli ki, o günün şartlarında yeryüzünün o kuvvetler dengesinde bugün birilerinin ağzına bakıldığı gibi yarında sizin ağzınıza, çocuklarınızın ağzına bakılabilecek bir Türkiye bırakmak için işte bugünlerin kritik sürecin çok fazla daha dikkatli olmamız gerekiyor" dedi.

Yetiş, 10 yıllık süreç içerisinde böyle etle tırnakla kazıya kazıya gelinen noktanın, önümüzdeki 2-3 yıllık süreç içerisinde çok büyük neticelere yol açacağını ifade ederek, "İnanın yakından görüyoruz Sayın Başbakanımız, 10 yıldan beri Türkiye’de kesintisiz en uzun süre iktidarda kalan AK Parti Hukümeti ve Başbakanı olarak, 10 yıllın yorgunluğu bir yana, yapılması gereken, işlerin çokluğu ve gelecek döneme bırakılmaması gereken problemlerin büyüklüğü ile ilk gün ki gibi kararlı iradeyle ortaya koyduğu çaba çok daha fazlasını bugün ortaya koyuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Adıyaman olarak bugüne kadar AK Partiye bu milletin verdiği desteğin azalma ihtimalinin bir tek sebeple mümkün oalacağını kaydederek, "O da bizim az çalışmamızdan. Başka hiçbir sebebi olama. Eksiğimiz olabilir, bir birimizi tamamlayacağız. Yanlışımız olabilir, bir birimizi biz düzelteceğiz. Ama ne yapalım ne edelim, bu Milletin AK Parti hareketi ile buluşmasını sağlayalım, kolaylaştıralım. Bütün dünyanın AK Partiye ihtiyacı var. Bütün İslam Dünyasının AK Partiye ihtiyacı var. Türkiye’nin AK Partiye ihtiyacı var. Ve inanın Adıyaman’ın da AK Partiye ihtiyacı var. Ama tersinden baktığımızda AK Partinin Adıyaman’a ihtiyacı var. AK Partinin burada bulunan herkese ihtiyacı var” diye konuştu.

Yapılan diğer konuşmaların ardından toplantı basına kapalı bir şekilde devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: