Ak Parti Merkez İlçe Eskilerle Buluştu

AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı, düzenlenen istişare toplantısında daha önce parti kademelerinde görev almış...

AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı, düzenlenen istişare toplantısında daha önce parti kademelerinde görev almış teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

Aydın Gazeteciler Cemiyeti toplantı salonunda yapılan toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri ve daha önceki dönemlerde parti teşkilatlarında çeşitli kademelerde görev almış partili eski yöneticiler katıldı.

Yerel seçimlere ilişkin üzerinde durulacak stratejilerin tartışıldığı toplantının açılışında konuşan Merkez İlçe Başkanı Ökten, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin çok önem taşıdığını kaydetti. Yerel seçimlerde Aydın Büyükşehir Belediyesine AK Parti bayrağı dikmek olduğunu belirten Ökten, “Yerel seçimler artık 2014 yılında yapılacak. 2013 yılında yapılacak şeklindeki girişimlerle birlikte hız verdiğimiz çalışmaları aynı tempo ile sürdüreceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

Seçim sürecine ilişkin yapılacak çalışmaları anlatan Ökten, bu toplantıları görüş alışverişi yapmak için gerçekleştirdiklerini belirterek, “AK Parti Aydın Merkez İlçe Teşkilatı olarak istişare toplantımızı daha sık hale getirerek ve genişleterek teşkilatımızla daha iyi diyalog içinde olacağız. AK Parti teşkilatları bugüne kadar fedakara ne bir şekilde çalışmış ve bundan sonrada ülkemiz için memleketimiz için aynı şekilde çalışacaktır. Bu bir gönül işidir. Aydın Büyükşehir Belediyesinin kazanılması için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Belde ve mahalle teşkilatlarındaki problemleri çözüp sandık teşkilatlanmalarını hızlı bir şekilde tamamlama aşamasında olduklarını aktaran Ökten, daha sonra katılımcılara söz verdi. Ökten, toplantıya katılan eski ve yeni yöneticilerden söz alarak bu sürece katkıda bulunmalarını istedi.

Toplantıya katılan daha önceki dönemlerde parti teşkilatlarında çeşitle kademelerde görev almış partili eski yöneticiler tek tek görüşlerini beyan ederek, değerlendirmeler yapıldıktan sonra sohbet ortamında geçen toplantı sona erdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: