Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı 85 Köyü Ziyaret Edecek

AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı, Manisa merkeze bağlı köy ziyaretlerine Bağyolu ve Gülbahçe köyleri...

AK Parti Manisa Merkez İlçe Teşkilatı, Manisa merkeze bağlı köy ziyaretlerine Bağyolu ve Gülbahçe köyleri ile başladı.

Her iki köyde de büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ve AK Parti Manisa Merkez İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Ali Bankoğlu, köylülerle uzun süre sohbet etti. Herhangi bir vesile olarak değil nezaket ve hatır sorma anlamında düzenli olarak köy ziyaretlerinin başladığını belirten AK Parti Manisa Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, "Başlangıcı Bağyolu ve Gülbahçe köylerimizle gerçekleştirdik. Kısa bir süre önce de köy ve mahalle muhtarlarımızla Ankara'ya giderek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Başbakanımız, Başbakan Yardımcımızı, Genel Başkan Yardımcımızı ve Milletvekillerimizi ziyaret etmiştik. Haftada 3-4 gün olmak üzere ziyaretlerimiz gerçekleşecek. 85 köyümüzü bir aylık periyot içerisinde gezeceğiz. Vatandaşlarımız bir sorunları olduğunda bizi ziyaret ediyorlardı. Kapımız her zaman kendilerine açıktır. Bu ziyaretimizle onlar bize gelmeden biz onların ayağına gitmiş olduk." dedi.

Reklam
Reklam

Vatandaşların dertleriyle dertlenip, sevinçleri ile mutlu olduklarını dile getiren İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili İbrahim Onaylı ise "Mevkiler geçici ama kurulan dostluklar bakidir. Biz gücümüzü milletimizden alıyoruz ve her zaman bunun bilinciyle durmak yok hizmete devam ediyoruz. Köylerimizin sorunu hepimizin sorunudur. Köylerimize yapılan hizmeti en adaletli şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: