Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı’ndan Köy Ziyaretleri

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı köy ziyaretleri kapsamında Emlakdere, Gürle, Akgedik, Uzunburun ve Evrenoz köylerini...

AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı köy ziyaretleri kapsamında Emlakdere, Gürle, Akgedik, Uzunburun ve Evrenoz köylerini ziyaret etti.

Köylere yapılan ziyarete AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, merkez ilçe ur yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz’ da katıldı. Köy ziyaretlerini sürdüren AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı’nı ilk durağı Emlakdere köyü oldu. Burada köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Teşkilatı burada vatandaşların taleplerini dinlediler.

Vatandaştan gelen her talebi değerlendireceklerini ifade eden İl Genel Meclis Başkanı Solmaz, “Bugün ne seçim var nede herhangi olağan üstü bir durum. Hatırlayacağınız gibi daha önceki dönemlerde siyasiler köylerimize sadece seçim dönemlerinde gelir oy ister ve bir daha arkalarına bile bakmazlar dolayısı ile yatırımlar ya olmaz yada çok geç olurdu. Ama şimdi bizler AK Parti olarak sadece seçimden seçime sizleri ziyaret etmiyoruz, seçim sonrası da gerek ben gerek diğer meclis üyesi arkadaşlarım gerekse teşkilatımız sürekli olarak sizleri ziyaret ediyor ve sizlerin sıkıntılarınıza ortak oluyoruz. Bu tür çalışmaların bundan sonrada devam edeceğini bilmenizi isterim” dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan bu tür ziyaretler sayesinde hem yatırımları hem de eksiklikleri yerinde görme fırsatı yakaladıklarını dile getiren İl Genel Meclis Başkanı Hayrullah Solmaz bu sayede vatandaşların çalışmalardan duydukları memnuniyetin kendilerini de memnun ettiğini ifade etti.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli ise göreve geldiği günden bu yana sürekli olarak köy ziyaretlerini sürdürdüklerini ve hiç ara vermeden bu ziyaretlere devam edeceklerini ifade etti. Merkez İlçe Başkanı Mersinli “ Biz merkez ilçe olarak göreve yeni gelmiş bir teşkilatız. Bu nedenle çalışmalarımızı sıkı tutup köylü vatandaşlarımızla sürekli bir arada olmaya çalışıyoruz. Bu nedenle kısa bir süre önce başlattığımız bu köy ziyaretleri çalışmamız köylü vatandaşlarımızı çok memnun etmekte olduğunu gördük bu ziyaretleri arkadaşlarımızla dönem dönem devam ettireceğiz. Elbette ki seçim zamanlarında oylarınıza talip olmak için buraya sizlerin yanına tekrar geleceğiz. Ama biz diğer partiler gibi değil seçim sonrası da sürekli olarak sizlerle birlikte olarak sorunları yerinde çözmeyi hedefliyoruz. Bu gün il genel meclis başkanımız da bu ziyaretlerimizde bizlerle birlikte gelmiştir. Şüphesiz ki AK Parti döneminde köylerimize yapılan yatırımlar ortadadır, kendiside bu yatırımların başında bir insan olarak bizlerle birlikte buralara gelmiştir, kendisine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: