Ak Parti Merkez İlçeden Beyazgül’e Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde göreve yeni seçilen TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Uğur Beyazgül'e Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı...

Geçtiğimiz günlerde göreve yeni seçilen TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Uğur Beyazgül'e Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar burada yaptığı konuşmada, "Bugün Mimarlar Odası Başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerinin daha önce söylemleriyle, eylemleriyle dik durduğunu biliyoruz. Burada daha önce görev yapmış arkadaşlara da teşekkür ediyoruz. Ak Parti ailesi olarak başkanımızdan Urfa ile ilgili çok olumlu fikirler aldık. Bizler de bu fikirlerimizi ilgili başkanlara, ilgili mercilere aktaracağız. Bizler başkanımıza, yönetimine bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum. Urfa’ya çok güzel katkı sağlayacağına yürekten inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Yapılan ziyareti değerlendiren TMMOB Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilcisi Uğur Beyazgül ise, "Öncelikle Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı’nın yönetim kurulunun yapmış olduğu bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizler kendileriyle burada Urfa’nın sorunlarını, özellikle çevresel sorunlarıyla ilgili görüşme imkânı bulduk. Kendi görüşmelerimizi sayın başkanlarımıza anlattık. Onların görüşlerini aldık. İnşallah bizler Mimarlar Odası olarak tüm partilerimizle, STK’larımızla, resmi kurumlarımızla iyi ilişkiler içersinde faaliyet göstereceğiz. Gayemiz Urfa’da yaşanılır bir çevreler oluşturmak olacaktır, bu yolda bundan sonra çok daha sıkı çalışmalar olacaktır’’ diye konuştu.

Ak Parti Merkez İlçe Teşkilatı Mimarlar odası başkanı Uğur Beyazgül’le birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yapılan ziyarete Ak Parti Merkez İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, Halkla İlişkiler Başkanı Feridun Ekemen ve Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Çay katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: