AK Parti Merkezefendi Ilçe Yönetimi Belirlendi

DENİZLİ (AA) - AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, yönetim kurulunda asil ya da yedek üye ayrımı yapmadıklarını bildirdi.

DENİZLİ - AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ahmet Kayhan, yönetim kurulunda asil ya da yedek üye ayrımı yapmadıklarını bildirdi. Kayhan, yeni oluşturduğu yönetim kurulunu tanıtmak için parti binasında düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Yasası ile kurulan Merkezefendi ilçe başkanlığı görevine 18 Ağustos'ta atandığını, zaman kaybetmeden çalışmalara başladıklarını söyledi. Birçok kesimden seçtikleri insanlarla güçlü bir ekip oluşturduklarını ifade eden Kayhan, şunları kaydetti: "Hizmet ekip işidir. Bizler Merkezefendi ilçesinde yapacağımız hizmetlerimizi yeni oluşturduğumuz ve genel merkez teşkilat başkanlığımızın onayını aldığımız bu seçkin ekibimizle birlikte gerçekleştireceğiz. Her kesimi temsil eden ve kucaklayan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızın hepsi şu an burada. Merkezefendi İlçe teşkilatı olarak esnafımızdan emeklimize, işçimizden eğitimcimize, inşaatçımızdan sanayicimize her kesimi kucaklayan güçlü bir yönetime sahibiz. Bizler omuzlarında taşıyacağımız yükün ağırlığının farkındayız. AK Parti bu anlayışla kurulduğu günden beri sürdürdüğü çalışmaları bugünlere başarılarla taşımanın haklı gururunu ve onurunu yaşamış ve yaşamaya da devam etmektedir."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz