AK Parti Mersin İl Başkanı Taşpınar:

MERSİN (AA) - Mersin'deki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar, AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ı ziyaret etti.

Mersin'deki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar, AK Parti İl Başkanı İsmail Taşpınar'ı ziyaret etti. Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Taşpınar, yoğun ilgiden memnun olduğunu ve bu ilginin partiyi daha da güçlendireceğini söyledi. Kendisini ve teşkilatını zor bir sürecin beklediğini kaydeden Taşpınar, şöyle devam etti: "10 Ağustos’ta cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başına gideceğiz. Cumhurbaşkanlığı seçim hazırlığını tüm hızıyla sürdürüyoruz. Teşkilatlar olarak bizim en büyük görevimiz, seçimlerde sandıklara sahip çıkmaktır. Bunun için göreve gelir gelmez sandık sorumlularını oluşturmak için çalışmalara başladık. Diğer yandan da il ve ilçe teşkilatlarımızı kurmak için yoğun bir çalışma sürdürüyoruz. 24 Temmuz Perşembe günü Mersin’e teşrif edecek olan 12. Cumhurbaşkanı adayımız, AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın miting hazırlığını da tüm hızıyla devam ettiriyoruz. İlk turda inşallah tüm Türkiye’nin 12. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bunların dışında mübarek ramazan ayında olmamız münasebetiyle vatandaşlarımızla iftar sofralarında bir araya geliyoruz. Mümkün mertebe tüm davetlere katılmaya çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: