AK Parti milletvekili adayı Güler'den uçan balonlu seçim çalışması

AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, seçim çalışmasını uçan balonla yaptı.<br/> Kapadokya’dan getirilen uçan...

AK Parti Mardin milletvekili adayı Muammer Güler, seçim çalışmasını uçan balonla yaptı.
Kapadokya’dan getirilen uçan balon ile seçim çalışmasını hem karada hem de havadan sürdüren AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, gelecekte bir turizm yıldızı yapacakları Mardin’in semalarını şimdiden balonlarla süslediklerini söyledi. Mardin’de bir ilk olan balon gösterisini Mardinlilerle birlikte izleyen Güler, Kapadokya Balon firmasında balonunun uçurtulması hakkında bilgi aldı.
Güler, Mardinli seçmenlere ev ev gezerek ulaşmanın yanında havadan da ulaşma düşüncesi ile Kapadokya’dan kendisine destek vermek üzere gelen balon firması sayesinde seçim afişlerini havadan dağıttıklarını söyledi.
Yenişehir semtinde bulunan Karayolları avlusunda havalanan uçan balon 7 bin yıllık tarihi Mardin semalarında yaklaşık bir saat boyunca tur attı. Tarihi kent Mardin semalarında uçan balondan Muammer Güler’in tanıtım afişinin yanında, AK Parti Hükümetinin yaptığı icraatları anlatan broşürler vatandaşlara attı.
Mardin’de ilk defa havadan bir seçim propagandasına katıldığını belirten AK Partili Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu,12 Haziran sonrası Türkiye’de yeni bir Anayasa için hükümetin çalışmalar başlatacağını söyledi. Yeni oluşacak mecliste temel özgürlüklerin korunduğu hak ve hukukun korunduğu bir anayasaya kavuşacaklarını ifade eden Ayanoğlu, "İnsanların huzur ve barış içinde yaşadığı bir toplumsal sözleşmeye kavuşuruz. Türkiye’nin artık bir 30 yıl daha kaybetmeye tahammülü kalmadı. Türkiye’nin önünü açmak için bu seçim çok önemlidir. Mardin için çok önemlidir. Hizmetlerin kaldığı yerden devam etmesi, vatandaşların hak ve özgürlükleri adına bu seçimi önemsiyoruz. Ve vatandaşlarımızı AK Parti’ye oy vermelerini davet ediyoruz." dedi.
Uçan balona binen seçmenlerden Sami Demir ise Mardin’de ilk defa uçan bir balon gördüğünü belirterek Muammer Güler sayesinde uçma zevkini de yaşadığı için kendisine teşekkür ettiğini söyledi.
Gökyüzündeki balonu izleyenlerden Mehdiye Akalp ise “Gökyüzünde kocaman bir balonu görünce adeta şok oldum. Daha önce sadece filmlerde gördüğüm balonu Mardin semalarında görünce çok heyecanlandım. Balondan atılan kağıtların Muammer Beyin afişleri olduğunu görünce de ilk defa bir adayın bu şekilde bir kampanya yaptığına şahit oldum. Aynı anda birçok ilkleri yaşadım.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz