AK Parti Milletvekili Akyürek, Viranşehir'de

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'de incelemelerde bulundu.

ŞANLIURFA (A.A) - AK Parti Milletvekili Mehmet Akyürek, Viranşehir'de incelemelerde bulundu.

Akyürek ve beraberindekiler ilçede yapımı süren Gençlik ve Kültür Merkezi'nde başlatılan kazı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Akyürek, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada spor salonu ve şehir stadının bulunduğu alanda yapılacak merkezin yaklaşık 3 milyon TL'ye mal olacağını belirtti.

Merkezde, konferans salonları, kurs odaları, sinema, spor salonları, kafeterya, gibi gençlerin faaliyet yapacağı mekanlar yer alacağını ifade eden Akyürek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Viranşehir ilçemiz her gün gelişiyor. Yapacağımız projelerin içerisinde kültür merkezi yer alıyordu. Halkımızın istekleri doğrultusunda hizmet yapıyoruz. Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük olan Viranşehir'de kültür merkezinin yapılması için söz vermiştik. Şimdi başta sayın Bakanımız Faruk Çelik ve milletvekili arkadaşlarımızla birlikte vermiş olduğumuz vaatleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz."

Muhabir: Reşit Dağ / Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: