AK Parti Milletvekili Bal'a yeni komisyonda görev

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, TBMM bünyesinde kurulan Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyeliğine getirildi.

AK Parti Kütahya Milletvekili İdris Bal, TBMM bünyesinde kurulan Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyeliğine getirildi.

Alınan bilgiye göre, TBMM bünyesinde Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu oluşturuldu.

Komisyonda, AK Parti'den Bal'ın yanı sıra İstanbul milletvekilleri Nimet Baş, Feyzullah Kıyıklık, Mustafa Şentop ve Şirin Ünal, Çankırı Milletvekili İdris Şahin, Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, CHP'den İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker, Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, MHP'den Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ve İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, BDP'den İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder yer alacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: