Ak Parti Milletvekili Bilgin, Sesob’u Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir...

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, "Biz de var olan bu gönül bağımızı pekiştirmek, sizlerin beklentilerini, sıkıntılarını, sorunlarını ve bizlere önerilerinizi bizzat dinlemek için Sivas'ımızın en büyük, en etkin sivil toplum örgütlerinden birisi olan esnaf odasını ziyaret ettik. Başkanımızla birlikte Türkiye ve Sivas gündemi ile esnafımızın beklentilerini ve hükümet olarak yapmış olduğumuz hizmetlerin yansımasını istişare ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın esnafa da müjde verdiğini belirten Bilgin, "2002 yılında birçok kooperatif kapalıydı. Ama 10 yılda Halk Bankası aracılığıyla verilen krediler 153 milyon liradan, 7,5 milyar liraya çıktı. 2002'de 38 bin esnafımız kredi kullanırken bugün 2 yüz 80 bin esnafımız kredi kullanabilir hale geldi. 2002'de üst limit 5 bin lirayken bugün 250 bin liraya çıktı. Yine yatırım kredisi vermeye başladık. Yüzde 47 olan faiz oranını ise yüzde 4-5'e düşürdük" diye konuştu.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal ise Milletvekili Hilmi Bilgin'in her zaman esnafın, sanatkarın sorunları ile yakından ilgilendiğini ve yardımcı olduğunu söyleyerek yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.

Beşir Köksal ziyarette Milletvekili Hilmi Bilgin'e Sivas bıçağı hediye etti. Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ziyaretini tamamlayan Bilgin, daha sonra Afyon sokağındaki esnafları ziyaret etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz