AK Parti Milletvekili Çakar, hastaları ziyaret etti

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Muş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti. Sel felaketi...

AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Muş Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Sel felaketi nedeni ile su altında kalan Suboyu köyünü ziyaret etmek üzere Muş’a gelen AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, Muş Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastalara da geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sağlık konusunda herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Çakar, “Sağlık konusunda 'başımızı da kesseler, bize oy da vermeseler, kim kapımızı çaldı ise sağlık konusunda ne gerekiyorsa elimizden geleni yaptık, yapıyoruz. Biz sizlerin hizmetkarınızız, siz hastalardan dua istiyoruz, hastanın duası makbuldur.” dedi.

Reklam
Reklam

Hiçbir konuda vatandaşlar arasında fark gözetmediklerini ifade eden Çakar, “Muş’ta yaşayan herkese eşit hizmet götürmeye çalışıyoruz, bize oy vermiş vermemiş ayrımı kesinlikle gözetmiyoruz, gözetmedik de. İl başkanıma, il sağlık müdürüme gerekli direktifleri daima veriyorum yine de bu konu üzerinde gerekli çalışmaların ivedi bir şekilde ilerlemesi için ne gerekiyorsa partimiz adına halkımız adına yerine getireceğim.” diye konuştu.

Çakar’a AK Parti Muş İl Başkanı Halis Saltık ve partililerde eşlik etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: