Ak Parti Milletvekili Çakar'dan Bdp'li Belediye Başkanı Akkaya'ya Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, birilerinin sahte fatura düzenleyerek çiftçileri...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, birilerinin sahte fatura düzenleyerek çiftçileri mağdur ettiğini iddia ederek, bu mağduriyeti gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Bir dizi incelemede bulunmak üzere seçim bölgesine gelen AK Parti Muş Milletvekili Muzaffer Çakar, BDP'li Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya'yı makamında ziyaret etti. Parti yöneticilerinin de katıldığı ziyarette gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ziya Akkaya, Ankara'ya her gidişinde ilçenin sorunları için Muş milletvekillerini ziyaret ettiğini anımsattı. Bu ziyarette de ilçenin belli başlı sorunlarını Muzaffer Çakar'a aktaracağını dile getiren Ziya Akkaya; "Hepimiz parti gözetmeksizin hizmet anlayışı ile seçildik. Ankara'ya her gidişimde ilçemizin sorunlarını çözme adına parti ayrımı yapmadan 4 milletvekilini de ziyaret ederim. Bizim için tek gaye halkımıza hizmet etmektir" dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Ziya Akkaya'nın her fırsatta kendisini ziyarete geldiğini belirten Muzaffer Çakar ise, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Bulanık'ta da iade-i ziyaret yaptığını söyledi. İlçenin sorunlarını çözmek için elinden gelen tüm desteği sunacağını ifade eden Muzaffer Çakar, bunun için Ankara'da diğer milletvekilleriyle de istişare yapacağını kaydetti.

Kış mevsiminden dolayı mağdur olan pancar çiftçilerini hatırlatan Çakar; "Biliyorsunuz geçen yıl kışın erken gelmesiyle birçok çiftçimiz mağdur olmuştur. Bu konuda bütün çiftçilerimizin borçları erteledik. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca çiftçilerimizin sorunlarını çözme konusunda bütün çabamızı sarf ediyoruz" dedi.

Birilerinin sahte fatura keserek çiftçileri mağdur ettiğini iddia eden Çakar şöyle konuştu;

"Bu da soruşturma konusu olmuştur. Çiftçiler sistemin mağdurlarıdırlar. Birileri sahte fatura düzenleyerek çiftçilerimizi mağdur etmiştir. Çiftçilerin mağduriyeti benim mağduriyetimdir. Sahte faturayı düzenleyenler ve aracı olanlar bile ortada. Bir suç varsa cezalarını çekecekler. Çiftçilerimize destek olacağım."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz