AK Parti Milletvekili Çelik:

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

AK Parti Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, her zaman vatandaşların yanında olduklarını söyledi.

Beraberinde Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile Bekirpaşa, Kamışlı ve Çaybaşı mahallelerini ziyaret eden Çelik, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Çelik, ziyarette yaptığı konuşmada, ziyaretlerle halkın beklentilerini, istek ve şikayetlerini öğrendiklerini anlattı.

Çelik, halkın içinde olmanın en büyük özellikleri olduğunu vurgulayarak, "Bizler her daim halkımızın yanında ve onlarla beraberiz. Hükümetin ve belediyelerin çalışmaları hakkında reaksiyonlarını ve beklentilerini alıyoruz. Ziyaretlerimizi geçmiş zamanlarda olduğu gibi her zaman sürdüreceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Erenler Belediye Başkanı Öztürk de her fırsatta vatandaşlarla beraber olduklarını ifade ederek, "Bölgelerinin meselelerini bizlere aktaran vatandaşlarımız aynı zaman da memnuniyetlerini de aracısız bir şekilde bizlere aktarmaktadırlar. Bizler de sorunlara çözüm noktasında kısa sürede cevap vermeye çalışıyoruz. Bu vesile ile vatandaşlarımızın Ramazan ayını kutluyor, hanelere bereket getirmesini yüce Allah'tan diliyorum" diye konuştu.

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz