AK Parti Milletvekili Çiftçi'den, TES-İŞ'e Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, TES-İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandı'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Van Milletvekili Fatih Çiftçi, TES-İŞ Van Şube Başkanı Naif Balandı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Milletvekili Çiftçi, kendisinin, diğer milletvekili arkadaşlarının ve teşkilatın, bir takım olduğunu ve takım ruhuyla çalıştıklarını ifade etti.

AK Parti hükümetinin Van'ı çok önemsediğini ve bu nedenle hemen her projeye destek verdiğini belirten Çiftçi, bu çerçevede sendikal örgütlerden eksiklikleri kendilerine iletmelerini istedi ve yapılması gerekenler için diyaloğun son derece önemli olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Çiftçi, şunları kaydetti:

"Van hepimizin yuvası ve geleceğidir. Van, tarihi bir medeniyetin, barışın, dayanışmanın ve kardeşliğin kapısıdır. Van her türlü avantaja sahip bir yapıya sahipken, şimdi ise bu avantajlara bir yenisi daha eklenerek, Van için büyükşehir kapısı açılmıştır. AK Parti olarak, Van'ın büyükşehir fırsatlarını kağıt üstünde değil, uygulamada layıkıyla değerlendirmek için bütün marifetimiz ve gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu süreçte sizlerin de katkı ve desteğine her zamankinden daha çok ihtiyaç var."

Balandı ise, Van'ın sorunlarına ve gündemine ilişkin icraatlarından ötürü hükümete, milletvekillerine ve teşkilata teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: