Ak Parti Milletvekili Çığlık Tekman’da

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Tekman İlçesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.Beraberinde AK Parti...

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Tekman İlçesi’nde gezi ve incelemelerde bulundu.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Murat kılıç, Yönetim Kurulu, Kadın Kolları yöneticileri ile birlikte Tekman’a giden AK Parti Milletvekili Çağlık, burada AK Parti İlçe teşkilatı ve Tekman Belediye Başkanlığını ziyaret etti.

Belediye Başkanı Yakup Doğan ve İlçe Başkanı Taner Özer’den bilgiler alan Çığlık, “Belediye başkanımız Tekman’a çok ciddi hizmetler yapmıştır, ancak halkımız daha fazlasına layıktır” dedi. Belediye Başkanı Yakup Doğan ise “İmkanlarımız el verdikçe halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz halkımızın hizmetkarlarıyız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İlçe Teşkilat mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Çığlık, ilçenin sorunlarını dinledi. İlçe Başkanı Tener Özer, 2012 yılında Erzurum olarak en fazla bütçenin Tekman’a ayrıldığını bunun da Tekman için büyük bir hizmet olduğunu dile getirdi.

Milletvekili Çığlık, “Tekman ilçemiz daha iyisine layık inşallah Allah nasip ederse önümüzdeki yıl Tekman Erzurum yolunun bitirilmesi ile Tekman daha da rahata kavuşacaktır” dedi.

ÖĞRETMENLERİ YANLIZ BIRAKMADI

Çığlık ve beraberindeki heyet daha sonra Öğretmenler günü dolayısı ile Tekman İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özsoy’u ziyaret ettiler. Tekman Lisesi'nde düzenlenen öğretmenler günü programına katılan Çığlık, öğretmenlerin öğretmenler günü kutladı.

Çığlık öğretmenlere hitaben yaptığı konuşmada, ”Sizler çocuklarımızın geleceklerisiniz. Türkiye'nin değişik yerlerinde hatta sıcak yuvalarınızı terk edip Tekman’da çocuklarımıza eğitim veriyorsunuz. Bir öğrenci ailesinden fazla öğretmeninin dediğini yapar, çocuklarımızın geleceği siz değerli öğretmenlere bağlıdır. Dolayısı ile öğretmenler gününüzü en içten dileklerimle kutlar nice öğretmenler gününü geçirmenizi yüce Allahtan niyaz ederim” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz