AK Parti Milletvekili Demir: Yetimi Gözetelim Muhtaca El Uzatalım

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in 3 ayların başlangıcıyla ilgili mesaj yayımladı. Milletvekili Demir,...

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir'in 3 ayların başlangıcıyla ilgili mesaj yayımladı. Milletvekili Demir, " Bu mübarek aylarda özellikle yetimleri gözetelim muhtaca el uzatalım." dedi.

Recep, Şaban ve Ramazan aylarının, İslam'da rahmetin, bereketin ve bolluğun ayları olduğunu belirten Demir, "Ramazan ayının müjdecisi ve 3 ayların başlangıcı olan Recep ayına ulaşmış bulunuyoruz. Halk arasında 3 aylar olarak bilinen Recep, Şaban ve Ramazan ayları dinimizdeki kutsal zamanlardandır. Bu aylar, Allah'ı anmanın ve ibadetin büyük sevaplarla karşılığını bulduğu eşsiz zamanlardır. Birlik ve beraberliğimizin en yüce mertebeye çıktığı, sevgi ve muhabbetin arttığı zamanlardır.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Söz konu kutsal ayların, aynı zamanda mübarek gecelerle dolu olduğunu kaydeden Cemal Yılmaz Demir mesajında şu ifadelere yer verdi: “Recep ayında; Regaib ve Mi'rac gecesi vardır. Şaban ayında Berat gecesi; Ramazan ayında bin aydan daha hayırlı olarak tarif edilen Kadir gecesi bulunmaktadır. 3 aylar ile birlikte bolluk, bereket’in arttığı, rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı, kardeşlik ve sevgi duygularının yoğunlaştığı 3 aylara yeniden kavuşmanın ve on bir ayın sultanı Ramazan ayının huzur veren gölgesini yakınımızda hissetmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu günlerde büyüklerin gönüllerini almalı, eş ve dostlarımızın hatırlarını sormalı, yetimleri gözetmeli, yardıma muhtaç kişilere yardım etmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle idrak etmeye başladığımız mübarek 3 ayların, ülkemize, milletimize ve İslam alemine hayırlar getirmesini diler, birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere sağlık, sıhhat içerisinde kavuşmayı, bütün İslam aleminin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenab-ı Allah ‘tan niyaz ederim.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: