AK Parti Milletvekili Demir'den, Işçi Ailelerine Taziye Ziyareti

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, memleketi Tekkeköy ilçesinde Eti Bakır İşletmeleri’ne ait gübre fabrikasında...

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, memleketi Tekkeköy ilçesinde Eti Bakır İşletmeleri’ne ait gübre fabrikasında amonyak tankına monte edilirken düşen 300 tonluk kapağın altında kalarak can veren 5 işçinin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Partisinin Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse ve partililer ile önce 5 çocuk babası Hüsamettin Taşsümer’in Yukarı Dodurga köyündeki baba evine giden Milletvekili Mustafa Demir, baba Süleyman Taşsümer ve diğer aile bireylerine başsağlığı diledi. Daha sonra ilçenin Çay Mahallesi'nde oturan işçilerden 4 çocuk babası Hüseyin Bayrak'ın evinde baba Mustafa Bayrak ile görüşen Demir, iş kazası sonrasında yaşanan ölüm ve yaralanmalardan dolayı üzüntülerini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yaşanan elim kazayla ilgili ailelerin acılarını paylaştığını dile getiren Demir, "Ölen işçilerimizin yakınlarına sabırlar, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Üzüntümüz derin, ailelerimizin acılarını gönülden paylaşıyoruz. Hepimizin temennisi böyle acılar bir daha yaşanmasın." dedi.

Milletvekili Mustafa Demir, daha sonra kazanın yaşandığı Eti Bakır İşletmesi'ne giderek olay yerinde incelemelerde bulundu, yetkililerden bilgi aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: