Ak Parti Milletvekili Ensarioğlu Çermik'te

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, AK Parti İl Genel...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şehmus karamehmetoğlu'nun öğretmenevinde verdiği yemekte yaptığı açıklamada, Çermik ilçesinin hak ettiği hizmeti alması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Çermik Öğretmen Evi'nde Şehmus Karamehmetoğlu tarafından muhtarlara verilen yemeğe katılmak için ilçeye gelen AK Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, bu ilçeye geldiğinde kendini evinde gibi hissettiğini söyledi. Çermik'in kendi huzurunu kendisinin sağladığını belirten Ensarioğlu, muhtarlarla bir süre sohbet ederek, sorun ve sıkıntıları dinledi. Muhtarların önerilerini de dinleyen Ensarioğlu, Çermik’te hizmete devam edeceklerini söyledi. Ensarioğlu, "Milletvekili olarak Çermik’i biraz ihmal ettik. Çermik’e layık olan hizmeti getirmek için çalışıyoruz. Çermik için hayati önem arz eden Kale Barajı yapımı, Ergani- Çermik arası yolun duble yol haline getirilmesi ve Çermik Devlet Hastanesi'nin yüz yatak kapasitesine çıkarılması yönünde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Reklam
Reklam

İl Genel Meclis Üyesi Şehmus Karamehmetoğlu’nun verdiği yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Akdağ, AK Parti İlçe Başkanı Murat Kara ve muhtarlar katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz