AK Parti Milletvekili Erdinç: 2013’ün Barış Getirmesini Diliyorum

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 2013 yılının Türk milleti, İslam alemi ve bütün...

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, 2013 yılının Türk milleti, İslam alemi ve bütün dünyaya barış ve huzur getirmesi temennisinde bulundu.

Milletvekili Erdinç, yeni yıl mesajında şunları kaydetti; “Güzel ülkemiz Türkiye, AK Parti iktidarıyla yine önemli hamleleri yaptığı bir yılı daha geride bıraktı. Her yeni yıl bir yenilenmedir ve yeni umutların yeşertildiği günlerin başlangıcıdır. 2013 yılında da ülkemiz yenilenerek daha büyük atılımlar yapacaktır. Bu atılımları ise tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde el birliğiyle yapacağız. Türkiye geleceğe doğru emin adımlarla ilerlerken, reformlar hızla ve birbiri ardınca gerçekleştirilmekte, ekonomideki güçlenme artık halkımıza yansımaya başlamaktadır. Yeni umutlarla ve yeni dileklerle girilecek 2013 yılının şehrimize, ülkemize ve tüm insanlık alemine huzur, mutluluk ve barış getirmesini temenni ediyorum.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: