Ak Parti Milletvekili Erdinç’den Köy Gezileri

AK Parti Adana Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Kozan’da köylülerin...

AK Parti Adana Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Kozan’da köylülerin sorunlarını dinledi.

Kozan’da geçtiğimiz günlerde trafik kazasında hayatını kaybeden Özgüner ailesine taziye dileyen Erdinç, buradan Durmuşlu ve Gedikli köylerine geçti. Köy muhtarları ile köy halkının sorunlarını dinledi.

Köylüler 2B yasasından yararlanmak istediklerini ancak köylerinin baraj etrafında bulunduğu için rayiç bedelinin yüksek olduğunu ilettiler. Erdinç ise köylülerin sorunlarını dinledikten sonra gerekli makamlar ile bu konuyu görüşeceğini ve bizzat takip edeceğini kaydetti. Erdinç daha sonra Dağılcak Sosyal Tesisleri’nde gezdi.

Reklam
Reklam

Gezileri sırasında Milletvekili Erdinç’e, Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mustafa Özcan, il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kozan İlçe Başkanı Yusuf Bilgili ile yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz