AK Parti Milletvekili Fikri Işık'a Ziyaretler

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ı kutlama ziyaretleri devam ediyor.

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanlığı'na seçilen Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ı kutlama ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda, Özel Öğretim Derneği (ÖZDER) Genel Başkanı Ahmet Akça ve yönetim kurulu üyeleri Işık'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akça, Işık'a özel okulların sorunları hakkında da bilgi vererek, konuya ilişkin bir dosya sundu.

Komisyon Başkanı Işık, yeni düzenlemelerle Organize Sanayi Bölgeleri'nde (OSB) özel meslek liseleri açılmasını teşvik ettiklerini, Öğrenci başına yıllık 5 bin lira destek sağladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

-KOÜ Rektörü Komsuoğlu ziyareti

Işık'ın diğer ziyaretçileri ise Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektör Komsuoğlu ve beraberindeki heyet oldu.

Rektör Komsuoğlu, rektör yardımcıları ve dekanlardan oluşana heyet, Işık'ı yeni görevi nedeniyle tebrik etti. Işık ve Komsuoğlu, Kocaeli Üniversitesi ile ilgili çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

-Kırgız ziyaretçiler

Kırgızistan -Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı'da Işık'ı makamında ziyaret etti.

Türkiye-Kırgızistan işbirliği ile 1985 yılında Bişkek'te kurulan ve ülkenin en önemli eğitim kurumlarından olan üniversite ile ilgili çalışmalar hakkında Işık'a bilgi veren Rektör Balcı, Işık'ı Kırgızistan'a davet etti.

Ayrıca eski Kocaeli İl Milli eğitim müdürü, halen Özel Öğretim Genel Müdürü olarak görev yapan Mehmet Küçük de, Işık'ı ziyaret ederek tebrik etti. Küçük, özel eğitim kurumları ile ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz