AK Parti Milletvekili Gülşen Tosya'da Incelemelerde Bulundu

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya ilçesine düzenlediği ziyaret sırasında çeşitli değerlendirmelerde bulundu....

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Tosya ilçesine düzenlediği ziyaret sırasında çeşitli değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Gülşen’in ziyareti dolayısıyla işadamı Necmi Tunca tarafından Doğramacılar Otel’de bir yemek düzenlendi. Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin yemekte yaptığı konuşmada, belediye olarak 4 yıldır yaptıkları çalışmaları anlattı. Yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Fazıl Ateş, Belediye Meclis Üyesi Ali Mutlu, AK Parti İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gülabacı, Gençlik Kolları Başkanı Emre Esen, parti üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Reklam
Reklam

Başkan Şahin konuşmasında şu konulara yer verdi: “Tosya’ya hizmet konusunda her zaman arkadaşlarımızdan destek gördük ve Tosya’ya hizmeti hepimizin görevi olarak algıladık. İzzet, ikbal veya rant peşinde değiliz, aksine tamamen Tosya için çalışıyoruz. Hizmet veremeyeceksek, koltuğu boş yere işgal etmenin de hiçbir anlamı yok. Görevi yürüttüğümüz süreç içerisinde hızlıca Tosya’nın ana sorunlarına çözüm olmak zorundasınız. Sorunları hep birlikte oturup konuşarak, bir koltuk etrafında toplanacağız ki iktidar olana muktedir olana da yakışan budur, sorunlara çözüm üretmektir. Tosya 1864’te belediye olmuş ve gayret edilebilseydi bugün il potansiyeli olan bir yerdi.”

Başkan Şahin, belediyecilik hizmetlerinin esnasında personel motivasyonunu en üst seviyede tutmaya çalıştıklarını ifade ederek, aynı şekilde özlük hakları, donanım ve teçhizat konusunda da teknolojiyi takip ederek modern olmaya çalıştıklarını dile getirdi. Bilgilendirme toplantısında Başkan Şahin parke üretim ve paketleme tesisi, 60 ton kapasiteli sıcak asfalt plenti, asfalt çalışmaları, cadde yaya kaldırımı çalışmaları, Ahşap Sanayi Sitesi ve Beşevler’de yürütülen yaya kaldırımı çalışmaları, soğuk asfalt çalışmaları, sel suyu ve menfez çalışmaları ile perde duvar çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Tosya Belediyesi İtfaiye Amirliği’nde yapılan modernizasyon çalışmalarına da değinen Başkan Şahin itfaiyenin teknolojik açıdan kendini yenileyebilir bir birim haline geldiğini ifade etti. İş-Kur projeleri, araç parkının güçlenmesi, meslek yüksek okulunun ek binası için yürütülen çalışmalar hakkında da kısa bilgiler veren Şahin, atık su arıtma tesisinin milletvekilleri ve ilçe teşkilatının girişimleri ile de son aşamada olduğunu kaydetti. Huzurevi inşaatını da Milletvekili Gökhan Gülşen ile birlikte inceleyerek eksikleri hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Şahin, önümüzdeki günlerde çarşı içinde yapılacak olan restorasyon çalışmaları ile ilgili de bir müjde verdi.

“BİZ AİLEYİZ, BÜTÜN OLARAK KALKINACAĞIZ”

Milletvekili Gülşen ise yemekte yaptığı konuşmada; “Yerel siyasetin içinden geldiğimiz için belediye yönetimleri ile ilgili bilgi sahibiyiz ve bütün belediyelere eşit miktarda ödenek verildiği de bir gerçektir ki tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte bunun takibini en iyi şekilde yapıyoruz. Karşılık beklemeden yine tüm arkadaşlarımızla birlikte memleket hizmetini milli mesele olarak görüyoruz. Tosya’nın bir meselesi varsa, Tosya’ya yapılacak olan bir hizmet varsa bu yine bizim milli meselemizdir ve destek olmalıyız. Hizmetler peşinde birlikte koşmaya devam edecek el ele vereceğiz. Hükümet konağı, hastane ve belediye binası gibi kurumlar her zaman ayakta kalmalıdır. Hükümet konağı bildiğiniz üzere mutlaka olması gereken bir proje. Bunun hakkında çalışmalarımız devam ediyor ve olursa Temmuz ayı içerisinde olmazsa da 2014’te mutlaka yapılacağı müjdesini vermek istiyorum. Tosya Huzurevi Projesi'ni de hep birlikte inceledik, hala faaliyete geçmedi ama yapmış olduğumuz girişimlerle birlikte ödeneğin 500 bin liraya çıktığını belirtmek isterim. Kastamonu’nun diğer ilçeleri Tosya’nın yarısı kadar olsa nüfusumuz şimdi 500 binlerde olurdu. Türkiye gibi biz de Kastamonu olarak bir bütünüz, biz Kastamonu ailesiyiz. Çok çalışacak ve aile olarak topyekûn kalkınmayı sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz