AK Parti Milletvekili Gülşen'den BİK'e Ziyaret

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Basın İlan Kurumu Kastamonu Şube Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Gülşen, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel basını desteklemek için kurulan şubenin ilde başarılı hizmetler yapacağını belirtti.

BİK'in, Genel Müdür Mehmet Atalay'ın göreve gelmesiyle önemli atılımlar gerçekleştirdiğini ifade eden Gülşen, şöyle konuştu:

"AK Parti Konya Milletvekili Kerim Özkul, BİK'in teşkiline dair kanunda değişiklik yapılması hakkında kanun teklifini TBMM'ye sundu. Teklife göre, kurum taşra teşkilatlarında şubelerin yanında şubelere bağlı olarak temsilcilikler de açabilecek. Şube ve temsilciliklerin açılmasına Genel Kurul tarafından karar verilecek. Böylece, ilçelerde kurulan temsilciliklerle büyük ilçelerin resmi ilan potansiyeli kurum görev ve yetki sınırlarına alınması planlanıyor."

Reklam
Reklam

BİK Kastamonu Kurucu Müdürü Nedim Engin ve Şube Müdürü Yaşar Kuru, şubenin yapacağı faaliyetler ve "Erzurum modeli" olarak bilinen gazetelerin birleşmesiyle ilgili çalışmalar hakkında Gülşen'e bilgiler verdiler.

Muhabir: Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: