AK Parti Milletvekili Hamarat, Bir Ünye Buluşması'nın Misafiriydi

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO)’nun düzenlediği Bir Ünye Buluşması etkinliğinin dördüncü misafiri, AK Parti...

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO)’nun düzenlediği Bir Ünye Buluşması etkinliğinin dördüncü misafiri, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat oldu. Konu hakkında bilgi veren ÜTSO Başkanı Hasan Şimşek, Ünye’nin yetiştirdiği devlet büyükleri, işadamları ve kurum temsil kimlikleriyle öne çıkan kişileri misafir ettiklerini, onlardan başarılarının sırlarını dinlediklerini söyledi. Şimşek, “Hayatta başarılı olan kişilerin bir kelam etmesi, başarı elde ederken nasıl bir yol izlediklerini anlatmaları çoğu kişi için bir rehber sayılır. Onların bu başarısı, belki bizim için bir yol haritası olabilir.” dedi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Hamarat ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bizim hayatımızda anlatacağımız çok farklı bir şey yok. Yoksul bir aileden geldik. Okul zamanı okudum, diğer zamanlarda inşaatta babama yardım ederdim. Yokluktan geldik, dolayısıyla bende azim ve gayret çok fazlaydı. Hele birisi de okumak için bana, 'Sen başarırsın, sende o gayret var' gibi öğütlerde bulunursa o sözün altında kalmak istemezdim. Başarılı kişileri kendime hep rehber edinmişimdir. Siyaset hayatımdaki gelişmelerse yine tamamen başkalarının yönlendirmesi ve referansıyla hasıl olmuştur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: