Ak Parti Milletvekili Hilmi Bilgin Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni...

AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, Şehit Aileleri ve Gazileri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyaretin amacının şehit yakınlarının taleplerini ilgili yerlere iletmek olduğunu belirten Milletvekili Hilmi Bilgin, kendilerine düşenin şehitlerin geride kalan yakınlarının acılarını bir nebze olsun dindirebilecek yasal düzenlemeler yapmak olduğunu kaydetti. Bilgin, “Hükümetimizden gelen bir tasarı meclisimizin gündemine geldi, başbakanımızın talimatıyla, diğer partilerinde uzlaşmasıyla çıkardık. Önemli düzenlemeler var. Şehitlerimizin, gazilerimizin geride bıraktıkları yakınlarının acısını bir nebze hafifletebilirsek ne mutlu bize” ifadelerini kullandı. Şehit Aileleri ve Gaziler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Hızal ise, yapılan düzenlemelerden dolayı Milletvekili Bilgin’e teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Ziyarette, AK Parti Sivas İl Başkanı Burhanettin Kuru da hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: