AK Parti Milletvekili Kavaklıoğlu:

AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, "Senlik, benlik kavgasını yanımıza yanaştırmadan, millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu, "Senlik, benlik kavgasını yanımıza yanaştırmadan, millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceğiz" dedi.

Kavaklıoğlu, hafta sonu gerçekleşen ve Ahmet Özmen'in İl Başkanı seçildiği kongreyle ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti İl Kongresi'ni geride bıraktıklarını, 4 kongreyi de havada sandalyeler, masalar uçuşmadan tamamlayan bir teşkilat olduklarını söyledi.

AK Parti'nin, bugüne kadar katıldığı tüm seçimlerden başarıyla çıktığını, bunda en büyük emeğin teşkilatlara ait olduğunu vurgulayan Kavaklıoğlu, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"AK Parti, gücünü teşkilatlarından alan bir partidir. Partilerde kurumsallaşma, bazı ilkelerin kökleşmesi, değişimler, kongre dönemlerinde yapılır. Var olan tecrübeler, birikimler, yeni isimlere aktarılır. Bayrak yarışı, birlikten ve beraberlikten ödün vermeden devam eder. Önceki İl Başkanı Muzaffer Şahiner'e, sarf ettiği emekten, çabadan ötürü en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Elbette bundan sonra da partimizin onurlu bir neferi olmaya devam edecektir. 'Ben' değil, 'biz' diyerek, senlik, benlik kavgasını yanımıza yanaştırmadan, millet menfaatini esas kabul etmekten vazgeçmeyeceğiz. Millete hizmet sevdasıyla yollara düşen hizmet gönüllüleri olarak yolumuza devam edeceğiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: