AK Parti Milletvekili Kayatürk'ün Kandil Mesajı

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İslam dünyasının yarın idrak edeceği Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayımladı.

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk, İslam dünyasının yarın idrak edeceği Kadir Gecesi ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Kayatürk, mesajında Kuran-ı Kerim'in nazil olmaya başladığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın manevi huzuru içerisinde olduklarını söyledi.

Ramazanın manevi huzuruyla ilk günden bu yana değerli hemşehrilerinin sofralarına misafir olduklarını ifade eden Kayatürk, "Yaşadığımız deprem felaketlerinden sonra dolaştığımız tüm ilçe, köy ve merkez mahallelerimiz de hayatın artık tam anlamıyla normalleştiğini ve toplu konutlarımızın tesliminden sonra memleketimizin 'büyük şehir' vizyonuna yakışır büyük projelerine yine aynı büyüklükte bir enerjiyle rahatlıkla yönelebileceğimizi gözlemledim. Yaşadığımız zor günler bireysel beklentilerin toplumsal taleplerin önüne fazlasıyla geçtiği günlerdi. Elimizden geldiğince ve beşer olarak gücümüz yettiğince hemşehrilerimizin sorunları ve taleplerine yetişmeye, dertlerine çare bulmaya, çare bulamadığımız yerde de dertlerine ortak olup beraberce çareler aramaya çabaladık. Bugün bunları ihmal etmemek kaydıyla, memleketimizin geleceği için hep birlikte 2023'ün ve 2050'li yılların Van'ı için yeni, köklü ve büyük adımları beraberce ve uyum içinde atabilmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Kadir Gecesi vesilesiyle hemşehrilerinden dua talebinde bulunan Kayatürk, şunları kaydetti:

"Ülkemize ve memleketimize daha iyi hizmetlerde bulunabilmek adına dualarınızdan bizleri ve yüreği hizmet aşkı için çarpan değerli yöneticilerimizi ve arkadaşlarımı da eksik etmemenizi temenni ediyorum. Yaşadığımız afetlerle birlik ve beraberliğin önemine, Van için tek yürek olmuş bir milletin kıymetine şahit olduk. Van'ın huzur içinde yaşanabilecek olgunlukta ve geleceği çok parlak olan bir yöre olduğunu daha iyi gözlemlediğimiz zor günlerin ardından kavuştuğumuz Kadir gecesinin dualarımızın kabulüne ve akabinde ki Ramazan bayramının gönüllerimizin birlikteliğine,kardeşliğimizin pekişmesine ve esenliğe vesile olmasını diliyorum"

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: