AK Parti Milletvekili Kılıç: İnsanlar Geleceğe Güvenle Bakıyor

Seçim bölgesi Samsun’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ve Samsun Kuyumcular Odası'nı ziyaret eden...

Seçim bölgesi Samsun’da Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'ni (MÜSİAD) ve Samsun Kuyumcular Odası'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, AK Parti iktidarının oluşturduğu güçlü ekonomi ile insanların geleceğe güvenle baktığını söyledi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ile parti yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette MÜSİAD Başkanı Erkan Malkoç ve Samsun Kuyumcular Odası Başkanı Tevfik Sönmez, yaptıkları çalışmalar hakkında milletvekili Çağatay Kılıç’a bilgi verdi. Oda ziyaretinde ülke ekonomisinin geldiği duruma ilişkin değerlendirmede bulunan Kılıç, yanlış politikalar yüzünden 2002 yılı öncesine kadar Türk Lirası'nın değerinin olmadığını hatırlattı.

Reklam
Reklam

İnsanların elindeki parayı dövize, altına yatırdığını anımsatan Kılıç, “Bugün ise AK Parti iktidarı ile güçlü ekonomi ve sağlam siyaset karşısında insanlar, iş adamları yatırıma yöneliyor, üretim yaparak ülkeye istihdam ve KDV kazandırıyorlar. Baktığımız zaman milli gelir 230 milyar dolardan 799 milyar dolara yükseldi. 10 yılda 3 kat artış, yıllardır sağlanamayan ekonomik düzensizlik AK Parti iktidarı ile son buldu. Artık insanlar yarına güvenle bakıyor. Artık Türkiye ekonomisiyle güçlü bambaşka bir noktada. İnsanların hayat kaliteleri, yaşam kaliteleri değişti, bir dönüşüm yaşadı.” dedi.

Ekonomideki kısa süredeki bu başarıyı millet ile birlikte kazandıklarının altını çizen Kılıç, “Sizlerle birlikte daha iyisini, güzelini yapabilecek güce ve kudrete sahibiz. Doğru kaynaklar doğru zamanda doğru yerde kullanıldığı takdirde amaca ulaşmak çok daha kolay olur." ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: