AK Parti Milletvekili Kılıç, Köyleri Ziyaret Etti

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçesinin Duman, Sarıalan, Çiğdem, Belalan köylerini ziyaret...

AK Parti Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç, Kavak ilçesinin Duman, Sarıalan, Çiğdem, Belalan köylerini ziyaret etti. Milletvekili Kılıç’ın ziyaretlerine, AK Parti Samsun Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Uzunlar, AK Parti Kavak İlçe Başkanı Üzeyir Başkaya, İl Genel Meclisi üyesi Salim Özal ve AK Parti Kavak ilçe teşkilatı yönetimi eşlik etti.

Ziyaret ettiği köylerde köy muhtarları, köy temsilcileri ve köy halkı ile bir araya gelen Milletvekili Çağatay Kılıç, "Geniş katılımlı toplantılarımızda köylerde yaşayan vatandaşlarımızdan bize ulaşan talepleri dinliyor, notlar alıyoruz. Çözüm konusunda destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın aklındaki seçimden seçime geliyorlar imajını AK Parti teşkilatları olarak biz yıktık. AK Parti olarak, samimi ve net bir duruş sergiliyoruz. Genel manada yol, su, kanalizasyon, hayvancılık, tarım kredileri konularında köyde yaşayan vatandaşlarımızı aydınlatmaya çalışıyor, sorunlarını çözüme ulaştırmak için çaba sarf ediyoruz." dedi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Yasası’na da değinen milletvekili Çağatay Kılıç, yasayla köyler, hem büyükşehir hem de ilçe belediyesinin bütçesinden yüzde 10 oranında yatırım payı alacak. Yasa ile amaç hizmet götürmek, güçlü belediyeler oluşturmak ve yerel yönetimleri güçlendirmek dedi. Siyaseti yarınlar ve gelecek nesiller için yaptıklarını belirten Milletvekili Çağatay Kılıç, AK Parti kadroları olarak her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: