AK Parti Milletvekili Kılıç'tan, Samsun Afet Ve Acil Durum Müdürlüğü'ne Ziyaret

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Samsun Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

AK Parti Samsun Milletvekili Çağatay Kılıç, Samsun Valiliği Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kılıç, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ın da katıldığı ziyarette, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Erkan Koparmal'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Samsun'da son dönemde iki büyük sel yaşandığını anımsatan Kılıç, AFAD'ın iki selde de gösterdiği başarılı çalışmaların kendisini oldukça etkilediğini söyledi.

Samsun'daki selin ardından büyük bir sınavı başarıyla atlattıklarını belirten Kılıç, "Samsun'un yaşanan olaylardan sonraki gelişmeleri iyi götürdüğünü düşünüyorum. Siyasi kanalıyla, resmi kurumlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşla güzel bir birliktelik ortaya koyduk" dedi.

Reklam
Reklam

Yaşanan olaylardan çıkarılması gereken dersler olduğunu ifade eden Kılıç, şunları kaydetti:

"Gerçekleşebilecek afet olaylarına karşı bizim insani olarak alabileceğimiz bazı önlemleri daha nasıl iyi alabiliriz diye konuşacağız. Bu konuda Valiliğimiz, partimizin teşkilatı içindeki yöneticiler olarak da beraberce daha güzelini nasıl yapabiliriz diye düşündük."

Muhabir: Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: