Ak Parti Milletvekili Koca, Muttalip'te Yağmur Duasına Katıldı

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Koca ve beraberinde ki...

AK Parti Eskişehir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Salih Koca ve beraberinde ki partililerle Muttalip Köyü'nde yapılan yağmur duasına katıldı.

Etkinliğe Koca'nın yanısıra Tepebaşı İlçe Başkanı Av. Vahap Ata, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Yapıcı, İl Genel Meclis Üyesi Dündar Ünlü, İl ve İlçe yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Yağmur duasından önce köydeki kahvehaneleri ziyaret eden Salih Koca vatandaşlarla sohbet etti ve sorunları dinledi. Ardından cemaatle öğle namazı kılan Salih Koca yağmur duasına katıldı. Duanın ardından vatandaşların yoğun ilgisi altında Salih Koca ve Vahap Ata dualarla açılan kazanlardan davetlilere yemek ikramında bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: